Fascination About verificare istoric auto

Distribuie Verificarea istoricului unui vehicul este cel mai significant lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de a cumpara un autovehicul rulat.

QR în partea de sus a raportului, este facilitată vizualizarea raportului on-line și extinderea gamei de informații cu vehicul având istoric raportat

Verifica bazele de date de vehicule furate pentru a te asigura ca este authorized sa achizitionezi vehiculul. In cazul in care documentele sunt autentice si vehiculul este legal, poti fi sigur ca nu a fost furat si nu este inclus in nicio baza de date de vehicule furate.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la treatment trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Prin verificarea kilometrajului unui autoturism second hand, poti avea incredere ca numarul de kilometri afisat pe bordul masinii este precise cel genuine. Aceasta iti ofera posibilitatea de a evalua mai bine starea generala a masinii si de a lua decizii informate in procesul de cumparare.

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe treatment urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru update-ul la versiunea platita.

Insa cu AutoDNA, poti verifica daca kilometrajul raportat este autentic sau daca exista suspiciuni de manipulare.

Verificarea kilometrajului unui autoturism next hand este un pas esential inainte de a encounter o achizitie. Acest part te ajuta sa eviti sa cumperi o masina cu probleme ascunse si sa iei decizii intelepte in privinta investitiei tale.

Un element crucial pe care Inspector Auto il acopera este verificarea daunelor. Acest raport ti-ar putea dezvalui evenimentele din trecut care ar putea afecta performanta si siguranta masinii pe care o intentionezi sa o cumperi.

3. Verificare istoric revizii: Este crucial sa stii daca masina ta a fost supusa la revizii si intretineri control. Raportul iti ofera informatii despre istoricul reviziilor si intretinerii, astfel incat sa poti evalua durabilitatea si performanta masinii.

În prima etapă – decodificare gratuită, primiți rezultatul verificării disponibilității informațiilor referitoare la o anumită serie de șasiu.

Viteza maximă cu care poți circula când tractezi o remorcă sau o rulotă. Ce stabilește Codul Rutier 2024

Va rugam sa mai multe informatii fiti informat ca acest web site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web site-ul World wide web la nevoile dvs.

Puteți vedea chiar și fotografii istorice – dacă sunt disponibile, daune, kilometraj înregistrat și multe altele. Raportul nostru despre istoricul vehiculelor este un ajutor de neprețuit în achiziționarea unui vehicul pe piața aftermarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *